Bussresa till olika roliga och spännande studiebesök för vaktmästare, fastighetsskötare, reparatörer, drifttekniker mm.
……………………………………………………
……………………………………………………
MÅNDAG 18/6 – STOCKHOLM,
TISDAG 19/6 – GÖTEBORG och
ONSDAG 20/6 – MALMÖ
……………………………………………………
……………………………………………………

Hej!

I vecka 25 genomförs tre studiebesöksresor på buss, med start i Stockholm, Göteborg och Malmö, för dig som arbetar inom vaktmästeri, fastighetsskötsel/förvaltning, reparation, driftteknik etc.

Vi håller just nu på att ta fram ett så spännande och innehållsrikt program som möjligt! Avfärd centralt sker cirka 8.00 och åter cirka 17.00 den aktuella dagen.

A.) Man anmäler intresse att få en inbjudan senast fredag 23/3. NYTT DATUM: 5/4

B.) De som anmält intresse att få en inbjudan får innan utgången av mars besvara några frågor vad man tycker skulle vara intressant att finnas i programmet.

C.) Den 9/4 går inbjudan ut till de som anmält intresse att följa med och de som vill anmäler sig -först till kvarn (det finns 50 platser/buss). Sista anmälningsdag är den 27/4. Hur du anmäler dig står i inbjudan, som går ut den 9/4. När du anmält dig får du en bekräftelse.

Anmäl intresse att få inbjudan
Anmälan att få en inbjudan innebär ingen kostnad. Skicka e-post till yes@exkursion.se och ange namn, mobiltelefonnummer, e-postadress samt vad du jobbar med och ort/plats så blir du inbjuden.

Deltagaravgift
Deltagaravgiften för studiebesöksresan är 1680 kr + moms. God mat, fika, material, aktiviteter och deltagande ingår i priset. Villkor för deltagande står i inbjudan som går ut den 9/4.