Möt våren på en spännande och lärorik studiedag med god mat. Här är en chans för dig att komma iväg och delta i studiebesök för din egen skull. En chans till nya idéer och reflexion.
Möt våren på en studieresa!

EXKURSION.SE organiserar spännande och lärorika studiedagar. Grundidén är att besöka inspirerande platser och kunniga organisationer och sedan knyta ihop detta med föredrag, god mat och god samvaro. En studiedag måste vara ”helgjuten”, hela dagen måste vara seriös och kvalitativ och inte spreta (för mycket) eller vara ett ”jippo”. Det handlar om att värdesätta både deltagarens tid och den värd som varit generös och välkomnat oss.

Det är sällan som lärare, och andra grupper också, gör studiebesök för sin egen skull och här är en chans att få komma iväg. Studiedagarna handlar om att göra studiebesök för sin egen skull och få reflektera kring dessa. Och kanske få nya idéer och nya kontakter.

Exkursion.se drivs av Beatnic Förlag KB, ett företag som sedan starten år 2000 anordnar fortbildningsevenemang och hjälper organisationer med projektledning, främst i skolans värld. Projekt som Beatnic Förlag KB har drivit eller varit verksamma i är t.ex. ”Fysik på Gröna Lund” för Stockholms stad, ”Brinelldagarna” på KTH, ”Explore Space” för Rymdstyrelsen och ”Tekniklyftet” för Vetenskapens Hus. EXKURSION.SE har en systersajt; RYMDKUNSKAP.SE.

Tveka inte att höra av er med frågor och funderingar.

Varmt välkomna med er anmälan! / Beatnic Förlag KB

Kontaktuppgifter: kontakt@exkursion.se , 0709-697337
(Beatnic Förlag KB, Åsögatan 116, 116 24 Stockholm, 08-730 08 90).